B&B Landseinde

Accommodatie

4 luxekamers

Suiker, tabak, koffie en varkens - alles wat los en vast zat werd na de Tweede Wereldoorlog de grens over gesmokkeld. De opbrengst bood grensbewoners wat soelaas in zware tijden en werd daarom oogluikend toegestaan. Dat veranderde toen boter het meest winstgevende smokkelproduct van de geschiedenis werd. In de grensstreek ontstond een nietsontziend gevecht tussen douane en smokkelaars. In de voormalige dierenschuur op Landseinde, zijn 4 luxekamers gemaakt, die elk genoemd zijn naar één van de spelers uit die beruchte smokkelperiode.

Kamer Smokkelaar

De Smokkelaar (45m²) biedt plaats aan 2 personen. Het comfortabele twee persoonsbed (boxspring 160x200) is opgedekt met een dekbed. Er zijn een zithoekje, kleerkast, TV en een snelle wifi verbinding aanwezig. In de kamer bevindt zich eveneens uw privé badkamer met toilet en ruime instapdouche. Er is gedacht aan L’Occitane bad productjes, comfortabele handdoeken, haardroger, watjes en wattenstaafjes. Verder beschikt u over een kitchenette met koffie – en thee faciliteiten, koelkast en microgolf.
U beschikt over een zuid-gericht terrasje, waar u kan genieten van het uitzicht of van de rust op Landseinde.
Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

Kamer Douanier

De Douanier (45m²) biedt plaats aan 2 personen. Het comfortabele twee persoonsbed (boxspring 180x200) is opgedekt met een dekbed. Er zijn een zithoekje, kleerkast, TV en een snelle wifi verbinding aanwezig. In de kamer bevindt zich eveneens uw privé badkamer met toilet en ruime instapdouche. Er is gedacht aan L'Occitane bad productjes, comfortabele handdoeken, haardroger, watjes en wattenstaafjes. Verder beschikt u over een kitchenette met koffie- en thee faciliteiten, koelkast en microgolf.
U beschikt over een zuid-gericht terrasje, waar u kan genieten van het uitzicht of van de rust op Landseinde.
Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.Kamer Commies

De Commies (45m²) biedt plaats aan 2 personen. Het comfortabele twee persoonsbed (boxspring 160x200) is opgedekt met een dekbed. Er zijn een zithoekje, kleerkast, TV en een snelle wifi verbinding aanwezig. In de kamer bevindt zich eveneens uw privé badkamer met toilet en ruime instapdouche. Er is gedacht aan L'Occitane bad productjes, comfortabele handdoeken, haardroger, watjes en wattenstaafjes. Verder beschikt over een kitchenette met koffie- en thee faciliteiten, koelkast en microgolf.
U beschikt over een zuid-gericht terrasje, waar u kan genieten van het uitzicht of van de rust op Landseinde.
Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

Kamer Tol

De Tol (45m²) is onze familiekamer en biedt plaats aan 4 personen. De kamer beschikt over een comfortabel twee persoonsbed (boxspring 160x200) en twee aparte bedden (Single 90x200), die zijn opgedekt met een dekbed. Er zijn een zithoekje, kleerkast, TV en een snelle wifi verbinding aanwezig. In de kamer vindt u eveneens uw privé badkamer met toilet en ruime instapdouche. Er is gedacht aan L'Occitane bad productjes, comfortabele handdoeken, haardroger, watjes en wattenstaafjes. Verder beschikt u over koffie- en theefaciliteiten en een koelkast op de kamer.
U beschikt over een zuid-gericht terrasje, waarop u kan genieten van het uitzicht of van de rust op Landseinde.
Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.