B&B Landseinde

Ontbijt

Ontbijten op Landseinde

Ontbijten op Landseinde, daarvoor nemen we de tijd. Want laat ons eerlijk zijn, wat is er nu zaliger dan ontspannen genieten van een uitgebreid ontbijt, na een deugddoende nacht. Op Landseinde serveren wij twee soorten ontbijten:

Ons standaard ontbijt

Ons standaard ontbijt beginnen we met een glaasje vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie van versgemalen bonen of een selectie thee. U geniet van huisgebakken brood, pistolets en croissants. Onze yoghurt komt 's ochtends al van bij de boer. Onze confituren worden huisgemaakt door de oma's die het confituur maken op traditionele wijze écht nog in de vingers hebben.

Wij verwennen jullie met klassieke en moderne zoete lekkernijen, maar ook met een lekkere kaas en charcuterie schotels. En natuurlijk werken we dit ontbijtje af met een eitje - precies klaargemaakt zoals u dat wenst, of met een andere lekkernij die Ann uit haar hoed tovert.

Wat dacht je van Banoffee wentelteefjes, een hartig bladerdeeggebakje met aardappel, kaas en ei of huisgemaakte wafels met vers geklopte room. En natuurlijk drinkt u op zondag uw glaasje bubbels.
 

Genieten dus!
Ons standaard ontbijt is inbegrepen bij uw verblijf op Landseinde.

Ons luxe ontbijt

Heeft u tijd? Kom dan eens genieten van onze luxe ontbijten. We beginnen onze luxe ontbijten met een glaasje bubbels, vers geperst sinaasappelsap, appelsap uit onze boomgaard en een kopje koffie van versgemalen bonen of een selectie thee. Wij bieden u ons versgebakken brood en een selectie ontbijtkoeken. U geniet van een koud ontbijt met klassieke en modern zoete lekkernijen. Verse yoghurt van bij de boer, vers fruit met zorg gekozen en confituren door onze oma's zelf gemaakt zoals vroeger.

Een lekkere selectie kazen, vleeswaren, gerookte zalm en gedroogde hammen vervolledigen het geheel. Daarna kiest u uw warm ontbijt: Een gepocheerd eitje met geitenkaas en tomaatjes, Appel-kaas wentelteefjes met een bessensausje of een zoete aardappel hash met verse kruiden? Het kan allemaal.
En tenslotte ronden we af met een selectie huisgemaakte dessertjes en een digestiefje. Voor onze luxe ontbijten neemt u de tijd, terwijl u geniet van de rust en stilte op Landseinde.
 

Logeert u op Landseinde dan betaalt u voor ons een luxe ontbijt een supplement van €10 per persoon.
Wil u gewoon eens komen genieten van ons luxe ontbijt, dan kan dat reeds vanaf €24 per persoon!Onze ontbijtmanden

Heeft u geen tijd om een uitgebreid ontbijt te maken of wilt u iemand verrassen? Wij leveren onze luxe ontbijten ook aan huis in een mooie ontbijtmand. Uw ontbijt wordt op het gevraagde tijdstip geleverd.

In onze ontbijtmand vind u vers geperst sinaasappelsap, appelsap uit onze boomgaard, koffie van versgemalen bonen en een selectie thee. Wij bieden u ons versgebakken brood en ontbijtkoeken. U geniet van een koud ontbijt met klassieke en modern zoete lekkernijen. Verse yoghurt van bij de boer, vers fruit met zorg gekozen en confituren door onze oma's zelf gemaakt zoals vroeger.

Een lekkere selectie kazen, vleeswaren, gerookte zalm en gedroogde hammen vervolledigen het geheel. Verder maken wij voor u een eitje of een ander warm gerechtje klaar. En tenslotte ronden we af met een selectie huisgemaakte dessertjes.
 

Onze luxe ontbijtmanden kan u al bestellen vanaf €24 per persoon.

/