B&B Landseinde

Ontbijt

Ontbijten op Landseinde

Ontbijten op Landseinde, daarvoor nemen we de tijd. Want laat ons eerlijk zijn, wat is er nu zaliger dan ontspannen genieten van een uitgebreid ontbijt, na een deugddoende nacht. Op Landseinde serveren wij twee soorten ontbijten:

Ons standaard ontbijt
 

Ons standaard ontbijt beginnen we met een glaasje vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie van versgemalen bonen of een selectie thee. U geniet van huisgebakken brood, pistolets en croissants. Onze yoghurt komt 's ochtends al van bij de boer. Onze confituren worden huisgemaakt door de oma's die het confituur maken op traditionele wijze écht nog in de vingers hebben.

Wij verwennen jullie met klassieke en moderne zoete lekkernijen, maar ook met een lekkere kaas en charcuterie schotels. En natuurlijk werken we dit ontbijtje af met een eitje - precies klaargemaakt zoals u dat wenst, of met een andere lekkernij die Ann uit haar hoed tovert.


 

 

Genieten dus!
Ons standaard ontbijt is inbegrepen bij uw verblijf op Landseinde.
 

Ons luxe ontbijt
 
 
 

Heeft u tijd? Kom dan eens genieten van onze luxe ontbijten. We beginnen onze luxe ontbijten met een glaasje bubbels, vers geperst sinaasappelsap en een kopje koffie van versgemalen bonen of een selectie thee. Wij bieden u ons versgebakken brood en een selectie ontbijtkoeken. U geniet van een koud ontbijt met klassieke en moderne zoete lekkernijen. Verse yoghurt van bij de boer, vers fruit met zorg gekozen en confituren door onze oma's zelf gemaakt zoals vroeger.

Een lekkere selectie kazen, vleeswaren, gerookte zalm en gedroogde hammen vervolledigen het geheel. Vervolgens geniet u van een warm ontbijt: Een gepocheerd eitje met geitenkaas en tomaatjes, Appel-kaas wentelteefjes met een bessensausje of een zoete aardappel hash met verse kruiden? Het kan allemaal en wordt klaargemaakt volgens het seizoen en de ingrediënten van de dag. 
En tenslotte ronden we af met een selectie huisgemaakte dessertjes en een digestiefje. Voor onze luxe ontbijten neemt u de tijd, terwijl u geniet van de rust en stilte op Landseinde.
 
 

 
 

Logeert u op Landseinde dan betaalt u voor ons een luxe ontbijt een supplement van €15 per persoon.
Wil u gewoon eens komen genieten van ons luxe ontbijt, dan kan dat reeds vanaf €24 per persoon!
 
 
  
 
 

 

 
 

 
 
 

/