B&B Landseinde

Over Landseinde

Wie zijn we?

Wij zijn Livia, Ann & Thomas!

In de zomer van 2015 hebben wij Landseinde gekocht. Halfweg de vorige eeuw, was dit domein een boerderij die bestond uit een woonhuis, een gesloten een open schuur die door de jaren heen aftakelden door weer en wind.
In 2005 werd begonnen met een totale renovatie van het domein. Het woonhuis werd volledig met de grond gelijk gemaakt en opnieuw opgebouwd. Ondertussen werd ook de schuur opnieuw opgeknapt en in 2009 werd de varkensstal compleet omgebouwd tot de vier kamers die de huidige B&B nu telt.

De naam Landseinde is gekozen omdat de plek pal op de Nederlandse grens ligt, nog net op Belgisch grondgebied, tussen twee oude zeedijken in. Achter de schuur ligt een grote wei, waar de dieren het zeer naar hun zin hebben, ook al omwillen van de ecologische drinkpoelen. Tevens kan je er ook onze fruitboomgaard terugvinden, die als basis dient voor onze huisgemaakte confituren.

Landseinde ligt in de verste uithoek van het Meetjesland, dat bekend staat omwille van zijn krekengebied en mooie wandel-en fietsroutes. Ook Zeeland, bekend om zijn mooie landschappen is letterlijk slechts een steenworp verwijderd. Na een uitstapje overdag kan je ‘s avonds genieten van een diner in één van de locale tavernes, restaurants of bistro’s die de streek rijk is. De Sentse paling is een echte streekspecialiteit in deze regio.

Zomer en winter stellen wij rust en stilte hier central en hopen we dat u ‘s ochtends enkel gewekt wordt door de fluitende vogeltjes.

Wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten en staan graag tot uw beschikking om te helpen of om jullie vragen te beantwoorden!

Ann, Thomas en Livia

Omgeving >>


Landseinde - Luxe B&B - infinite nature - Sint-Margriete -  België Landseinde - Luxe B&B - infinite nature - Sint-Margriete -  België Landseinde - Luxe B&B - infinite nature - Sint-Margriete -  België Landseinde - Luxe B&B - infinite nature - Sint-Margriete -  België