The English version of our website is currently under construction.

We apologize for any inconvenience this may cause.

La version française de notre site web est présentement en construction.

Nous nous excusons des désagréments que cela puisse occasionner.

Unsere Website befindet sich derzeit noch im Aufbau.

Bitte haben Sie Verständnis und besuchen Sie uns bald wieder.


Landseinde: luxe Bed & Breakfast

Infinite nature | B&B Landseinde

Infinite nature

Landseinde ligt in een zogenaamd vogelrichtlijngebied, vanwege zijn rijke flora en fauna. Enkele kilometers tussen de velden verscholen ligt het kerkje van Sint-Margriete. De grens van Zeeuws-Vlaanderen loopt hier over in een natuurgebeid dat deel uitmaakt van de Zwinregio, één van de meest unieke vogelreservaten van Europa.
Lees meer

Ontspannend ontbijten | B&B Landseinde

Ontspannend ontbijten

Hier komt u onthaasten en geniet u van onze uitgebreide ontbijten in onze gezellige boerenschuur of buiten op het terras in de zon. Wij nemen de tijd om u te verwennen met huisgemaakte en lokale lekkernijen.
Lees meer

Accommodatie | B&B Landseinde

Accommodatie

In de voormalige dierenschuur op Landseinde, zijn 4 luxekamers gemaakt, die elk genoemd zijn naar één van de spelers uit die beruchte smokkelperiode. Elke kamer beschikt over een kitchenette en een privé badkamer met toilet en ruime instapdouche. U geniet van de prachtige natuur op uw zonnig en ruim terras. Uiteraard zijn ook een TV en een snelle wifi verbinding aanwezig.
Lees meer

Testimonials

Augustus 2015

Bedankt Puur Landseinde voor een heerlijk weekendje ontstressen! De natuur en rust hebben onze batterijen weer opgeladen ‪#‎feelsgood
Overslapen doordat we geen afscheid konden nemen van het zalige bed...het lekkere ontbijt met streekprodukten maakte dat weer goed.
Nogmaals dank voor de goede zorgen en zeker tot binnenkort!!

Fam.Meeusen, Antwerpen

April 2016

Petit havre de paix perdu au milieu des Polders ! Accueil soigné et chaleureux par les charmants propriétaires qui ont su nous apporter la touche humaine que les hôtels traditionnels ne parviendront jamais à reproduire. Situation idéale pour un week-end au Littoral belge ou en Zélande. Gentilles attentions culinaires gourmandes... Nous nous sommes régalés (mousse au chocolat onctueuse pour le goûter, jus de pomme maison, pana cotta d'asperges et petit verre de cava au petit déjeuner ...). Mes 2 ado sont ravis ! Moi aussi ! Nous reviendrons !

Fam. Favarato